top of page

VILÁGÍTSUK MEG AZ ERDÉLYI TERET!

A Meritus Közösségben hisszük, hogy ott van dolgunk, ahová születtünk, ezért támogatjuk tagjaink törekvéseit, akik a környezetükön szeretnének javítani. Ezen projekteket Meritus Tennivalóknak hívjuk.

Tennivaló: közvilágítás kiépítése az Erdélyi téri játszótérre

Tennivaló kezdeményezője: Szilágyi Botond, Meritus tag

Ahogy megvalósítjuk a Tennivalót: aláírásokat gyűjtünk, amit benyújtunk az Önkormányzatnak

Tennivaló időszaka: 2023. december 31-ig gyűjtjük az aláírásokat

SEGÍTS TE IS !
ÍRD ALÁ A PETÍCIÓT!

Botond üzenete:

Kedves Újszegediek! Kedves Barátaim!

A támogatásotokat szeretném kérni egy lakhelyünket érintő, közösségi ügyben! Sokan közületek tudhatják, hogy kettő évvel ezelőtt született egy kislányom! Szerencsére Újszeged talán az egyik legjobb hely arra, hogy egy egészséges, természetközeli környezetben nevelhessük őt fel!

 

Viszont ennek a számomra mindenképpen egyedülálló környezetnek még mindig vannak olyan elemei, amit lehetne fejleszteni. Egy ilyen elem az Erdélyi téri játszótér közvilágítása. Bizonyára már többen szembesültek azzal a problémával, hogy a tél beköszöntével az Erdélyi téri játszótér kihasználhatósága, a rövidebb nappalok miatt drasztikusan lecsökken. Sajnos a tér jelenleg nem rendelkezik megfelelő közvilágítással ahhoz, hogy télen 4-5 után is tudják használni a kicsik.

 

Ennek a problémának az orvoslására egy aláírásgyűjtést szeretnék indítani, aminek segítségével fel tudjuk hívni az önkormányzat figyelmét arra, hogy ez egy közösségünket nagyban segítő beruházás lehetne.

 

Ha szeretnéd támogatni kezdeményezésem, kérlek írd alá a támogató űrlapot személyesen vagy online!

Hogy segíthetsz?

Aláírom személyesen

Az alábbi időpontokban várunk benneteket aláírni az Erdélyi téri játszótéren:

2023.11.04. 9.00-12.00

2023.11.05. 14.00-17.00

Hiszünk abban, hogy felelősséggel tartozunk környezetünkért, és rajtunk is múlik, hogy milyen világot teremtünk családunk számára. Ammenyiben Te is tennél városunkért, és van egy helyi ügyed, keress minket bátran a hello@meritus.hu email címen.

bottom of page